woensdag 8 september 2010

Koe Mjoezik Productions - Home

Koe Mjoezik Productions - Home

1 opmerking:

  1. Mjoezik kráva je nového promotéra FLOAT Ziggy: 31 (0) 613 766 845 sir_baron@live.nl



    Float Ziggy

    V době, kdy britské kytarové kapely veřejnosti rock'n'roll definovat a extrémních metalových kapel dominují undergroundové scény, Ziggy byl plovák tolik potřebné závan čerstvého vzduchu. Groningen tuhle kapelu přináší velmi atraktivní mix provádí při devadesátých let grunge a Stoner hnusný. Float Ziggy ví surovost Black Sabbath Pack je v bundy Beatles. Chytlavý, památné písně mluví za talent mladého formace Drieman.



    Hlas Omar Suarez se týká Chris Cornell dní Soundgarden času. Funky basové linky z Rocco znějící energický a osvěžující. Jelmer s vynikající bubnoval stanoví základ hudby. Nad kapela je obdařen jedinečnou kytarový zvuk, s jemnými detaily, které již dobře chytlavé písně, které extra vrstva kvality a originality problém.



    Plovák Ziggy je skutečný živý monstrum pocit: tři z nás ví, je na zvuku produkovat šesti-muž metalová kapela, která nemá vydržet to. Zpočátku hlavně na severu země propadů další a další kapely na jih a brzy bude znám po celém Nizozemsku s neodolatelnou rock Plovoucí Ziggy.
    Plovák Ziggy vede @

    18-09 Finger, Haag
    Jack 07-11, Eindhoven
    11-11 Romein, Leeuwarden
    28-11 nás Honk, Britswert
    Excentričnost FM 17-09



    Plovák Ziggy je tři-kus Grunge kapela z Groningen. Omar Suarez, a Jelmer Romke Fudd rozhodnout zvuk. Začali v dubnu 2008 a to, zda již máte úžasný výkon.



    Plovák Ziggy je možná nejlepší v porovnání s Kyuss a Foo Fighters. To ukazuje typické riffy rušení kytaru do písně se střídají s utlumenou kousky. Rozeznatelné pilířem hudby je hlas Omar Suarez. Díky Firma, aby John Garcia (Kyuss, Hermano) vztahující se k pohnutým hlasem přináší písně k životu. Navíc, ostrost jeho hlasu vyzařuje sílu a upřímnost ... "

    Metalfan.nl



    "Ti chlapi jsou předběhly svou dobu! Podívejte se na jejich myspace a vidět. Tihle chlapi kombinují riff práce kapely, jako je koroze shody s melodickou bezprostřednost Soundgarden. Nenechte se mýlit, toto pásmo skály!"

    Legenda Tisková zpráva



    "Aktivní kytarista hodí řetězce v boji, a tam je silný bubeník rušnou o pevný základ a houpající se na plný výkon provozní pásma nejlepší barvy a zvuk je opravdu ohromující ..."

    Rozčilovat Magazín

    BeantwoordenVerwijderen